ИНОВАЦИЈА

ЛИДЕРСТВО

ПРЕТПРИЕМНИШТВО

ТЕХНОЛОГИЈА

ПОЛИТИКА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Добредојдовте на официјалната страна на “Школотa за млади лидери” – проект на Претседателот на Република Македонија 2009-2019, Д-р Ѓорге Иванов.

2015 (2)

НОВОСТИ

НОВОСТИ

Пријавете се за едукативни материјали, нови курсеви, интересни објави, популарни книги и многу повеќе!

480
Студенти
240
Предавачи
12
Школа

Нашите глобални партнери

©2022 Претседател на Република Македонија 2009-2019, д-р Ѓорге Иванов | Школа за млади лидери | Сите права задржани.